FRI FRAKT ÖVER 599KR >>

Integritetspolicy

Cookies

Vad är cookies? 
Cookies är små textfiler som lagras på din enhet när du besöker en webbplats. Dessa filer innehåller information om ditt webbplatsbesök och hjälper till att förbättra din användarupplevelse. Cookies kan till exempel spara dina preferenser, lagra varukorgsinformation och ge oss insikter om hur du använder vår webbplats. 

Typer av cookies vi använder: Nödvändiga cookies: Dessa cookies är viktiga för att vår webbplats ska fungera korrekt. De möjliggör grundläggande funktioner som sidnavigering, säkerhet och kundsupport. 

Prestandacookies: Dessa cookies samlar in information om hur besökare använder vår webbplats, till exempel vilka sidor som besöks oftast och eventuella felmeddelanden. Informationen som samlas in är anonym och används för att förbättra webbplatsens prestanda. 

Funktionscookies: Dessa cookies gör det möjligt för webbplatsen att komma ihåg dina val och preferenser, såsom språkinställningar eller regionval. Detta ger en mer personlig och skräddarsydd upplevelse. 

Marknadsföringscookies: Vi kan använda dessa cookies för att visa dig annonser som är relevanta för dina intressen. De hjälper oss även att mäta effektiviteten i våra marknadsföringskampanjer. 

Hantering av cookies: 
Du har möjlighet att acceptera eller avvisa cookies när du besöker vår webbplats. De flesta webbläsare accepterar cookies automatiskt, men du kan ändra dina inställningar för att avvisa cookies om du föredrar det. Notera att vissa funktioner på webbplatsen kan vara begränsade om du inaktiverar cookies. 

Dina val angående cookies: 
När du besöker vår webbplats ger vi dig möjligheten att acceptera eller avvisa användningen av cookies via en cookie-banner. Om du accepterar cookies godkänner du vår användning av cookies i enlighet med denna cookiepolicy. Du kan när som helst ändra dina cookie-inställningar genom att följa instruktionerna i vår integritetspolicy. 

Vi värdesätter din integritet och strävar efter att ge dig tydlig och korrekt information om vår användning av cookies. Om du har några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss.

SEKRETESSPOLICY

Skydds- och säkerhetspolicy 
Moonvalley använder Secure Socket Layers – SSL från det att kunden registrerar sig till dess att hen har bekräftat sitt köp i kassan. För att skydda finansiell och annan information under överföringen används ofta Secure Socket Layers, SSL. SSL kan användas både för att information under överföring genom kryptering och även autentisera de två parternas identitet. SSL används oftast för att bekräfta säljarens identitet. En SSL-anslutning kännetecknas av ett låst hänglås i webbläsarens botten och att webbadressen börjar med https. 

Vi är personuppgiftsansvariga 
Moonvalley ansvarar för de personuppgifter som behandlas om dig. Moonvalley är därför personuppgiftsansvarig för dina personuppgifter.  

Varför behandlar vi personuppgifter om dig? 
Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna tillhandahålla dig våra tjänster och produkter, dvs. endast för att ingå eller fullgöra ett avtal med dig som kund. För att kunna ingå samt fullgöra avtal med dig behöver vi information om förnamn, efternamn, e-postadress, adress och andra kontaktuppgifter till dig. Vi får inte tillgång dina personuppgifter på annat sätt än genom ditt tillhandahållande av uppgifterna till oss.  

Om du inte har givit oss ditt samtycke använder vi inte dina personuppgifter för marknadsföringsändamål.  

Hur skyddar vi dina personuppgifter?
Din säkerhet är viktig för oss. Därför har vi vidtagit lämpliga tekniska, organisatoriska och administrativa säkerhetsåtgärder för att skydda dina personuppgifter från obehörig åtkomst och annan otillåten behandling. Vi analyserar och utvärderar regelbundet åtgärderna i syfte att skyddet för dina uppgifter ska bli så säkert som möjligt.  

Vilka lämnar vi ut dina uppgifter till?
Vi lämnar inte ut dina uppgifter till andra företag eller organisationer om det inte krävs enligt lag eller är nödvändigt för att utföra våra lagstadgade eller avtalsenliga förpliktelser gentemot dig.  

Vi kan lämna ut dina personuppgifter till någon av våra samarbetspartners, leverantörer eller underleverantörer, men endast om det behövs för att vi ska kunna uppfylla våra skyldigheter i förhållande till dig som kund. Vi lämnar aldrig ut fler personuppgifter än vad som är nödvändigt. 

När det krävs enligt lag kan vi behöva lämna ut dina uppgifter till myndigheter och andra organisationer. Vi kan också behöva lämna ut dina uppgifter om det är nödvändigt för att utöva, fastställa eller bevaka våra rättsliga anspråk.  

Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till andra företag eller verksamheter för marknadsföringsändamål.  

Med stöd av vilka rättsliga grunder behandlar vi personuppgifter om dig? 
Vi behandlar endast de personuppgifter vi behöver för att vi ska kunna utföra våra tjänster eller leverera våra produkter till dig, dvs. när vi ingår eller fullgör avtal med dig. I den mån vi behandlar ytterligare uppgifter kommer vi att inhämta ditt samtycke eller säkerställa att behandlingen är tillåten med stöd av annan rättslig grund.  

Hur länge behandlar vi dina personuppgifter? 
Vi sparar uppgifter om dig som kund under den tid som avtalet med dig gäller och under en skälig tid därefter. Det innebär i de allra flesta fall att vi inte sparar dina personuppgifter under längre tid än ett år från och med avtalets upphörande, men under vissa förutsättningar kan vi behålla dina uppgifter under en längre tid än så. Det gäller exempelvis när det krävs enligt lag eller när uppgifterna kan behövas för att fastställa, utöva och bevaka rättsliga anspråk.  

Dina rättigheter 
När vi behandlar personuppgifter om dig har du som registrerad flera rättigheter. Du har rätt att när som helst ta kontakt med oss gällande dessa, och om du vill utöva någon av rättigheterna som beskrivs nedan når du oss enklast på hello@moonvalley.me 

Vi förbehåller oss rätten att vidta lämpliga skydds- och säkerhetsåtgärder i syfte att säkerställa att du är den du utger dig för att vara när du tar kontakt med oss. Om du inte kan visa din identitet på ett trovärdigt sätt är det inte säkert att vi kan tillmötesgå din begäran.   

Tillgång till personuppgifter
Du har rätt att få veta vilka personuppgifter vi behandlar om dig. Om du vill veta det kan du få ett sammanställt registerutdrag av oss som innehåller de personuppgifter vi behandlar om dig.  

Rättelse och radering
Om vi behandlar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt eller om vi inte längre behöver uppgifterna har du rätt att få dem raderade. Om uppgifterna är ofullständiga har du rätt att få dem kompletterade. Tänk på att det inte är säkert att vi kan utföra våra tjänster till dig om du begär att få dina personuppgifter raderade.  

Dataportabilitet
Under vissa omständigheter har du rätt att få de uppgifter vi behandlar om dig i ett allmänt, skriftligt, maskinläsbart och strukturerat format. Detta har du rätt till beträffande de personuppgifter som du själv har lämnat till oss och som vi behandlar med stöd av ditt samtycke eller när personuppgifterna krävs för att ingå eller fullföra avtal med dig. 

Begränsning av behandling
Under vissa förutsättningar har du rätt att begära att vi ska begränsa vår behandling av dina uppgifter. Det innebär att vi markerar uppgifterna så att vi i framtiden endast behandlar dem för vissa särskilda syften. Det är inte säkert att vi kan tillhandahålla dig våra tjänster om vi begränsar behandlingen av dina personuppgifter.  

Rätt att göra invändningar  
Du har rätt att invända mot behandling av personuppgifter som utförs i syfte utföra en uppgift av allmänt intresse, som ett led i myndighetsutövning eller efter en intresseavvägning. Vi behandlar inte dina personuppgifter för något av dessa ändamål eller enligt någon av dessa grunder. Du kan därför inte rikta några invändningar mot vår behandling enligt denna grund.  

Rätt att inge klagomål  
Du har rätt att inge klagomål till Integritetsskyddsmyndigheten om du anser att vi behandlar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt. Du kan läsa mer om detta på Integritetsskyddsmyndighetens hemsida www.Integritetsskyddsmyndigheten.se.  

Kontakt 
Du kan när som helst kontakta oss genom att skriva till hello@moonvalley.me om du vill veta mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Stäng (esc)

Få 10% på din första order

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på din första order. Som prenumerant får du även exklusiva erbjudanden, inspiration från våra grundare och mycket mer!

Prenumerera på Moonvalley idag!

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Lagt i kundvagn